Loading...

Home > No Sound > Sound Not Working After New Video Card

Sound Not Working After New Video Card

Contents

I was unable to play sound through AMD HDMI Output. One possibility is that one or more settings were indeed Disabled by the whole process of installing a new graphics card, despite still appearing as Enabled in the BIOS ( grasping at Does boiling tap water make it potable? The onboard sound is detected. have a peek here

It also disabled my Recording device and it is not detecting any input or an output headphones. Reboot the machine.Download & save 337.88driver to your desktop.Double click on337.88-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql.exelocated on your desktop & run the extractor.Select custom advanced install, under custom installation options uncheck all options but graphics driver Inicia sesión para que tengamos en cuenta tu opinión. Click Apply and then OK.If you are unable to do this, you may need to update Windows Vista.

No Sound After Installing New Graphics Card

Elige tu idioma. So that's out of the question. What else can I try? It fixed the problem, I do appreciate all the help WolfshadwSep 14, 2011, 12:25 PM Glad you got it working!

mesaritismFeb 6, 2014, 7:39 PM For anyone that this solution didn't work please take a look at your BIOS settings. It was set to Auto. Tekzilla 54.708 visualizaciones 7:35 Cargando más sugerencias... Nvidia High Definition Audio No Sound There are three settings from which to choose from.

You stated that the Realtek drivers were installed, so it should be there. No Sound After Installing Nvidia Graphics Card Here is what I did to fix it after trying everything else posted here. You need to tell windows that you want your onboard sound and not the video card sound. http://www.tomshardware.com/answers/id-1840104/sound-graphics-card-installation.html Se podrá valorar cuando se haya alquilado el vídeo.

Get the answer FerimerSep 12, 2011, 11:11 PM Yes I am running an HP panacubaSep 13, 2011, 12:31 AM If you have win7, u should click on the rigth-bottom corner, where Nvidia No Sound Change the device to the on-board audio (may be listed as Realtek or other on-board audio source). If re-installing windows doesn't help then something is wrong with your headphones/speakers/motherboard. Click Apply and then OK.If you are unable to do this, you may need to update Windows Vista.

No Sound After Installing Nvidia Graphics Card

I've also gone on to BIOs and enabled my onboard audio and its still not working. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GPU-73NoOnBoardAudioSound.aspx After two days I finally found a simple solution. No Sound After Installing New Graphics Card When the AMD Radeon HD graphics card was installed, the motherboard may have set this AMD Radeon HD audio chip to have a higher priority than the on-board audio, causing the No Sound After Nvidia Driver Update JOHNN93Oct 16, 2013, 6:00 AM if the above solution doesn't work install old gpu drivers than repeat the above procedure again.weird things can happen when not uninstalling old gpu driver.

Just cant figure out for the life of me what it is. navigate here There is no option on bios to disable onboard high def audio, and Realtek will not install back onto my computer? i bought a new graphics card, gts 450.I've installed it, come to reboot my system and i have no sound. Switching the Integrated Audio from "Auto" to "On" bypasses the whole auto-detection snafu, and will allow one's computer to boot up and detect devices plugged into its on board analog ports. No Sound After Installing Graphics Card Windows 10

I followed your instructions to the letter. I've set my speakers as my default audio device. lol. Check This Out When I unplug the speakers, it starts to register the microphone again and tells me I have just plugged in a device even though I unplugged the speakers. #16 bob16314 CLASSIFIED

The other two settings are "On" and "Off". Nvidia High Definition Audio Not Plugged In Help please? #1 36 Replies Related Threads EVGATech_ErinW EVGA Tech Support Total Posts : 730 Reward points : 0 Joined: 2014/06/03 06:51:53 Status: offline Ribbons : 1 Re: No onboard sound Best answer Dom_79Jan 11, 2014, 12:26 AM here is a link to a Tom's thread dealing with this exact issue: http://www.tomshardware.com/forum/325277-33-sound-install-graphics-cardFollow the directions of the "best answer".

Esta función no está disponible en este momento.

Xbox360Chicken 108.145 visualizaciones 4:14 Install a PCI sound card - Duración: 4:14. No sound after installing PCI-E graphics card and other upgrades Pop Sound after installing new graphics card No sound after installing new graphics card No sound after installing new graphics card If that's the case uninstall those drivers and you should have sound again. Amd Graphics Card No Sound Dom_79Jan 9, 2014, 4:58 PM jenkins08 said: How do I do the first step?

Checking for updates, allowing Windows to attempt to repair the problem, and reinstalling RealTek's audio drivers didn't remedy the lack of sound. Apparently, my new card's ability to use HDMI causes the "Auto" selection to default to HDMI. It disabled my built in sound card. this contact form Realtek or speakers should be an option .

On this particular computer, pressing F2 during startup opens up the BIOS settings menus. Graphic card sound problems after installed to my pc More resources See also Sound gone after installing graphic card . guiweeDec 24, 2015, 4:22 AM GuccizBud said: On February 6, 2014 11:39:33 AM, mesaritism wrote:                                     For anyone that this solution didn't work please take a look at your BIOS settings.                                    I have a I did roughly the same as you did..on a asus maxi hero viii mb...except even though I saved after clicking enable and disabled then enable again..then exiting the bios screen and.wa---la...sound

Do the scan again to make sure all entries are removed/deleted.NOTE: Two entries may still appear after multiple cleanings (it should be one or two and no more), this is normal Terms and Conditions Privacy Cookie Policy Tradem​arks current community blog chat Super User Meta Super User your communities Sign up or log in to customize your list. Something like that, or like this :pt1cable::bounce: only maybe not as colorful. However, when you installed the new card it is entirely possible you could have nudged or bumped an audio cable slightly out of place so check that carefully and reseat any

And it still didn't work because after I rebooted it reinstalled itself.

© Copyright 2017 philgiebler.com. All rights reserved.