Loading...

Home > No Sound > Sound Not Working Google Chrome Linux

Sound Not Working Google Chrome Linux

Contents

If you have sound with Firefox on websites like youtube or deezer, maybe you already have a Flash player on your system: the package "flashplugin-installer". itsfoss.com/fix-flash-player-issue-chromium-in-ubuntu-14-04. work just fine. Click Here to receive this Complete Guide absolutely free. have a peek here

However, my answer should be good for Ubuntu 12.04 –ttoine Oct 3 '14 at 11:39 I've got Pepper Flash installed and updated already, thanks. –Pointy Oct 3 '14 at Join Date Sep 2007 Beans 66 DistroUbuntu 10.10 Maverick Meerkat Re: No Sound in Google Chrome I have the same problem...ideas? Cargando... on Ubuntu 14.040Can't reach some https sites using Chrome but Firefox works fine2Chrome sound not working on Ubuntu 15.040No sound in Chrome in fresh 15.04 install1Ubuntu 15.04 Google Chrome 45.0.2454.93 No http://askubuntu.com/questions/457978/no-sound-from-chrome-sound-works-fine-in-firefox-etc-13-10

Chrome No Sound Ubuntu

Hopefully at some point during this post, your sound will have returned. Robb's Homemade Life 712.909 visualizaciones 3:17 Fix For No Sound On YouTube Videos - Duración: 3:29. Iniciar sesión Compartir Más Denunciar ¿Quieres informar del vídeo? solved Fullscreen doesn't work on YouTube in Chrome solved Videos and sound sometimes don't work on chrome.

Is there some trick to making Chrome work with a USB audio device? (As far as I can tell it doesn't work with built-in audio either ...) edit — Still not Registration is quick, simple and absolutely free. also without sound. Pavucontrol Filed under linux alsa asoundrc tech browser firefox chrome alsamixer hdmi inbonobo reblogged this from dallarosa and added: have the same problem, but “alsamixer” doesn’t respond, probably b/c I’m using pulsesound.

centguy View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by centguy View Blog 06-28-2013, 08:39 AM #7 centguy Member Registered: Feb 2008 Chromium Pulseaudio My laptop had two sound cards, one for built-in audio from the laptop speakers, the other to come through the hdmi output. share|improve this answer edited Mar 26 '15 at 2:25 answered Mar 25 '15 at 4:57 jozxyqk 611926 Thanks, I had this problem since months ago.. http://productforums.google.com/d/topic/chrome/RR7hyy0V7Io If you have only one audio device, connect an external one (like HDMI or USB audio) and then perform the above trick.

Some ancient forum posts here and there suggested symlinking the Firefox "plugins" directory over to Chrome's installation directory, which seems pretty goofy and which doesn't work now anyway. Alsa Set Default Device Presumably, this could happen with any audio output device. Have you watched this video before? No sound on some youtube videos on Google Chrome.

Chromium Pulseaudio

Search Recent Ramblings Dist-Upgrade Ubuntu 13.04 Wireless Issues - Netgear WNA3100 Microphone not working with Rosetta Stone - Ubuntu Mounting ISOs in Ubuntu 12.10 - Rosetta Stone Example The Magic of Adv Reply December 22nd, 2009 #7 milia View Profile View Forum Posts Private Message 5 Cups of Ubuntu Join Date Dec 2007 Location Greece Beans 22 DistroUbuntu 8.04 Hardy Heron Chrome No Sound Ubuntu If it is there, it should be enabled. Chromium No Audio in ~/.pulse/*-default-sink and *-default-source I had alsa_output.pci-xxxxxxx-HDMI-stereo but my wife had alsa_output.pci-xxxxxxx-analog-stereo.

share|improve this answer answered Sep 7 at 17:16 Colonel Trogdor 18511 add a comment| up vote 2 down vote I had a similar problem. navigate here enjoys eating up stuff. Offline #14 2013-06-21 10:56:18 lemondreas Member Registered: 2011-05-11 Posts: 28 Re: [SOLVED] No sound in Chromium/Flash shashurup wrote:Removing ~/.macromedia solved the problem for me.Didn't work for me. Información Prensa Derechos de autor Creadores Publicidad Desarrolladores +YouTube Términos Privacidad Política y seguridad Enviar sugerencias ¡Prueba algo nuevo! No Sound In Browser Linux

Specifying the!defaultname supersedes the one defined in the ALSA lib API.The above configuration file sets the device 0 as the default but in my case i want device 1 to be For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here Visit Jeremy's Blog. alsa is preferred. http://philgiebler.com/no-sound/sound-not-working-in-google-chrome.html Cargando...

do you have the kernel modules snd_seq_oss, snd_pcm_oss, snd_mixer_oss enabled? Ubuntu No Sound Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd. we are using analog output by default and it stopped working suddenly only under my profile.

Cola de reproducción Cola __count__/__total__ Google Chrome Sound (Issues) FIX 13Vide SuscribirseSuscritoCancelar102102 Cargando...

Hotels on the Las Vegas strip: is there a commitment to gamble? Thanks! I've thought about installing Firefox (using gnome 3 btw) to see if youtube plays. Alsamixer Restart your browser (or your machine just to be sure) and you should be hearing just everything!I hope this post can help someone out there!

Esta función no está disponible en este momento. I don't know of any particular thing I've done lately to make that true, but 14.04 sound 15.04 13.10 google-chrome share|improve this question edited Apr 23 at 14:15 asked Apr 29 It will show up there, and it will show what output device is being used for Google Chrome. this contact form share|improve this answer answered Mar 18 at 18:34 Dražen Tiga Klepac 111 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google

Idioma: Español Ubicación del contenido: España Modo restringido: No Historial Ayuda Cargando... Do I need an Indie Studio Name? Ive upgraded to the new Google Chrome Beta and still no sound. Acción en curso...

If so this post is not for you. Join our community today! Can someone explain this visual proof of the sum of squares? User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License.

Time to migrate from firefox (just too slow on a netbook) Packard Bell Imedia S1800: Ubuntu 13.04 / Sony VGN-N31S: Lubuntu 13.04 Blog / Twitter / G+ Adv Reply Page Acción en curso... Bye Bye Firefox! Cargando...

Google Chrome Rocks ! Cheers Yarri Adv Reply December 20th, 2009 #6 yarri View Profile View Forum Posts Private Message 5 Cups of Ubuntu Join Date Jun 2005 Beans 29 Re: No Sound in Not the answer you're looking for?

© Copyright 2017 philgiebler.com. All rights reserved.