Loading...

Home > Sound Blaster > Sound Blaster X-fi Titanium Mic Not Working

Sound Blaster X-fi Titanium Mic Not Working

Contents

Joined 2/2009 Select All Posts By This User My front audio through the card works.. I can't hear my mic when its connected on FlexiJack. Last edited by Kuroidoragon; October 6, 2010 at 16:27. Drivers and Hardware Posting Permissions You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts BB code is have a peek here

What's New? and my mic sounds like I am running some sort of high speed electric motor in the background. More one time, thanks! 01-24-2009, 11:38 AM #26 MChat Registered Member Join Date: Jan 2009 Posts: 1 OS: Vista 64 Quote: Originally Posted by steven420 I know this Last edited by HT-CL; 08-25-2016 at 05:45 PM. http://www.techsupportforum.com/forums/f23/solved-creative-sound-blaster-x-fi-mic-not-working-232067-2.html

Creative Sb X-fi Microphone Jack

Yes, I have a stereo microphone) and playback music using ASIO or OpenAL. Remove Advertisements Sponsored Links TechSupportForum.com Advertisement 03-27-2008, 02:35 PM #22 Pankie Registered Member Join Date: Dec 2006 Posts: 276 OS: XP Guys. Vista just doesn't seem to see it. just seems odd that it seems to of changed itself all of a sudden Flexi Jack auto detection being flaky and sometimes deciding a mic is line-in is not too uncommon.

Mic not working User Name Remember Me? tia Fixed it...downloaded the drivers in post 1 sickmetal, didn't work but when I went to disable and enable it didn't ask me to do a restart and glorious sound was Excellent Good Average Poor Bad Optional -- Please enter any comments/areas of improvement you may suggest regarding the Knowledgebase article above.. Quick LinksRegister Your ProductWarranty & Creative Console Launcher Windows 10 WORLDWIDE SUPPORTUnited States of America Visit your Region/Country Africa Asia Europe Middle East North America Oceania South America Support > Knowledgebase Solutions Related LinksBack To Support HomeSelect Another ProductDiscussion ForumsHome Page

Please help. 04-13-2008, 07:18 PM #23 jpaul4 Registered Member Join Date: Apr 2008 Posts: 1 OS: WinXP I'm having same problem. Sound Blaster Mic Not Working Windows 10 Computer Type PC/Desktop System Manufacturer/Model Number Homemade OS Windows 10, Build 10586 CPU Intel i7 860 @ 2.80GHz Motherboard Gigabyte P55-UD3 Memory 16G Graphics Card Nvidia GeForce GTX 970 Reply With When I insert a simple cable into pink conector the win7 (record option) panel indicates that the line-in isnīt plugged in, and when it isnīt actually plugged in, the panel indicate https://community.futuremark.com/forum/showthread.php?135827-Mic-not-working-on-Creative-X-Fi-Titanium-help-needed Find Us

well, under microphone, there is a unchecked box. Sound Blaster Z Microphone Not Working Also used to connect to any stereo headphones with a 3.50 mm (1/8-inch) plug. 7. Works like a charm. I thought somebody might know.

Sound Blaster Mic Not Working Windows 10

In XP my Mic was working perfectly, but in with Creative Vista drivers no, because of this option. http://www.tomshardware.com/forum/341295-28-sound-blast-titanium-problem then had few 2-3 hours sessions for my brain to get used to... Creative Sb X-fi Microphone Jack Can't get it to work. Creative Console Launcher And now everything is back as it should.

Line Out 4 jack Connects to the Rear Left and Rear Right inputs on a pair of powered analog speakers or an A/V receiver. 4. http://philgiebler.com/sound-blaster/sound-blaster-mic-not-working-mac.html To workaround that I use my mic with my onboard RealTek (which has Andrea SuperBeam technology, so I get the same noise reduction as a SoundBlaster Z. The current setup is working and I guess I will just leave it at that. Any resolution to this problem anywhere? 04-16-2008, 04:26 PM #24 steven420 Registered Member Join Date: Apr 2008 Posts: 2 OS: Windows Vista SP1 x64 I know this thread Sound Blaster Microphone Not Working

Reply With Quote 08-26-2016,01:01 AM #8 jmacguire View Profile View Forum Posts Private Message Super Guru Join Date Aug 2008 Posts 2,263 Re: X-Fi XtremeMusic SB0460 microphone not working By any Need another solution please Hi GoranM, Is the green bar on Windows Recording Device moving when you speak into the microphone? Right click on SB X-Fi. Check This Out im not sure how mine got switched but this worked for me 11-15-2008, 04:14 AM #25 fmpfmp Registered Member Join Date: Nov 2008 Posts: 1 OS: Windows Vista

see the window that says recording? Creative Sb X-fi Windows 10 Driver Activate the Microphone option instead of the Line-in. I have a sound blaster x-fi titanium pci express that worked fine to provide my 5.1 surround audio under...

And click mic on the tiop and apply.

I have tried everything. Support for such products is limited to online materials, such as Knowledgebase Solutions, drivers, application updates and product documentations available on the Creative Customer Support website.Customers are also welcome to participate Open Device Manager->Sound, Video ... Creative Audio Control Panel Windows 10 by crabdog › Campfire Audio Andromeda by PeterPangea › Beyerdynamic T51P by Mightygrey › Focal Utopia by Allanmarcus › Schiit Audio Ragnarok by Trerit View: More Reviews New Articles › FiiO

The time now is 06:12 AM. Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads Line Out 1 jack Connects to the Front Left and Front Right inputs on a pair of powered analog speakers or an A/V receiver. http://philgiebler.com/sound-blaster/sound-blaster-mic-not-working.html Where can I get it so I can correctly configure this card?

I'm using latest official drivers from Creative support on Windows Ultimate 64-bit. I'm using latest official drivers from Creative support on Windows Ultimate 64-bit. It was set to the Digital-In as the default even though nothing was ever connected to it. IF YO DONT HAVE THE ABOVE OPTION Run the launcher When its open select Mixer on left hand side Your window will change now top right is REC in red with

Hope this helps! Connect the other end to the DID_EXT connector on the Sound Blaster X-Fi I/O Drive. Latest Sponsors Register Help Remember Me? Hope this helps!

Quote October 6, 2010,17:00 #2 Kuroidoragon View Profile View Forum Posts View Forum Threads Senior Firefly Joined Mar 2004 Location United Kingdom Posts 1,400 Re: Mic not working on Creative Need another solution please Reply With Quote 08-25-2016,11:21 AM #4 HT-CL View Profile View Forum Posts Private Message Moderator Join Date Nov 2014 Posts 732 Re: X-Fi XtremeMusic SB0460 microphone not Full review... Lost and Confused, Cereal_killah I had the same issues with the "front panel" connectors...

© Copyright 2017 philgiebler.com. All rights reserved.